Jaarthema van onze school: 'Welkom aan boord'!

Onze kinderen eerst

Elk kind heeft zijn/haar talenten en daarmee werken wij in de Vrije Basisschool Sleutelhof. Met ons team zorgen wij ervoor dat al onze kinderen fier op zichzelf zijn. Dat ze zich goed voelen en dat ze graag naar school komen. Als dat lukt dan zijn ze ook gemotiveerd om initiatief te nemen en te werken.Stuk voor stuk zijn ze goud waard!

Onze leerkrachten

Behalve onze klastitularissen hebben wij ook ambulante leerkrachten die in elke klas ingezet kunnen worden. Zo kunnen we dus met twee leerkrachten in één klas werken of de klas opsplitsen in kleinere groepen. Via 'Wie is wie' kan je hen leren kennen: een creatief, gemotiveerd en goedgeluimd team.

Onze ouders

Natuurlijk zijn er ook de ouders! Voor hen staat de deur altijd open. We vinden het leuk dat ze zo positief zijn over onze school en het ons ook durven vertellen. Over de schooltuin zijn ze dolenthousiast omdat de kinderen er zoveel leuke verhalen over vertellen. Onze ouderraad vormt een belangrijke vertegenwoordiging van al die ouders.